Η Decent Bar είναι δημιούργημα δύο επαγγελματιών του χώρου της εστίασης, του Παναγιώτη Αγγέλου και του Σταύρου Παντελίδη με άρτια εκπαίδευση και εμπειρία, οι οποίοι μέσα από τις υπηρεσίες συμβουλευτικής, οργάνωσης και εκπαίδευσης που προσφέρουν αποσκοπούν στην βελτίωση των υπηρεσιών και των προϊόντων που συναντιούνται στους χώρους εστίασης.

Συμπληρωματικά, η υπηρεσία Bar Catering, συμβάλει στην επιτυχία των εκδηλώσεών σας δημιουργώντας το κατάλληλο μπαρ, τα κατάλληλα ποτά και cocktails τα οποία θα απολαύσουν οι καλεσμένοι σας και εσείς. Το πτυσσόμενο επαγγελματικό μπαρ στήνεται στον χώρο που επιθυμείτε και διακοσμείται σύμφωνα με το concept της κάθε σας κοινωνικής εκδήλωσης.

Σε κάθε περίπτωση, οι άνθρωποι της Decent Bar, θα γίνουν οι δικοί σας άνθρωποι που θα αναλάβουν να εκπληρώσουν άρτια τις προσφερόμενες υπηρεσίες.

Παναγιώτης Αγγέλου
Bar Catering Service

Ο Αγγέλου Παναγιώτης έχει μια μακρά πορεία στον χώρο της εστίασης. Έχει σπουδάσει τουριστικές επιχειρήσεις στο ΑΤΕΙ Ηρακλείου, έχει παρακολουθήσει το πρόγραμμα International Bartending της σχολής Shaker Bar School στο Λονδίνο όπου ολοκλήρωσε και τις εξετάσεις για το πτυχίο WSET Level 1 στα Spirits. Επίσης είναι πιστοποιημένος Barista από την SCAE και συνεχώς ενημερώνετε για τις εξελίξεις και τις νέες τάσεις στο χώρο παρακολουθώντας ή συμμετέχοντας σε εξειδικευμένα σεμινάρια με Έλληνες και ξένους ειδικούς του χώρου και επισκεπτόμενος εκθέσεις και διεθνείς εκδηλώσεις του κλάδου. Επιπλέον έχει διακριθεί σε διεθνείς διαγωνισμούς, στον Mediterranean Cocktail Challenge όπου το 2014 κατέκτησε την 2η θέση, το 2017 συμμετείχε στον ελληνικό τελικό του Bacardi Legacy Cocktail Competition και το 2018 στον Ελληνικό τελικό του World Class Cocktail Competition by Diageo.

Στην επαγγελματική του πορεία έχει σημαντικές συνεργασίες, όπως το Hytra Michellin Star Restaurant, την ομάδα του Baba Au Rum ενός από τα καλύτερα bar παγκοσμίως (26th at 50 Best Bars), Noel Holiday Bar ως Bartender και την εταιρία 3Ε ως εκπαιδευτής. Επίσης έχει εκπαιδευτεί και εργαστεί από τον γαλλικό όμιλο Groupe Bertrand στο Παρίσι. Γνωστές συνεργασίες στην Ρόδο ήταν το Bistrot46 ως υπεύθυνος καταστήματος , The Balck Adder Pub ως Bar Leader και Sissitio Fine Art & Taste Culture ως υπεύθυνος καταστήματος. Σήμερα είναι συνεργάτης του εκπαιδευτικού και ερευνητικού στούντιο για την γαστρονομία και το Bar, Giafka, εκτός από ιδιοκτήτης της DecentBar είναι και του Espresso Bar, Monk The Pure Roasters. Επιπλέον εργάζεται ως καθηγητής Bartender για τα ταχύρρυθμα τμήματα της ΑΝΚΟ Ρόδου.

Σταύρος Παντελίδης
Bar Catering Service

Ο Σταύρος γεννήθηκε στις 25/12/1990 στην πόλη της Καβάλας. Είχε την πρώτη του επαφή με τα αποστάγματα και το bar εντελώς συγκυριακά σε ηλικία 16 χρονών, αμέσως όμως αισθάνθηκε ότι το bartending είναι το επαγγελματικό του “πεπρωμένο“. Ξεκινά να εργάζεται ως bartender σε διάφορα bars της περιοχής της Καβάλας αλλά και της Δράμας, αξιοσημείωτο το Fabrica Cocktail Bar(ένα πολυβραβευμένο μαγαζί που συγκαταλέγεται στα καλύτερα cocktail bars της Ελλάδος).

Το 2013 δέχεται μια επαγγελματική πρόταση από μια εποχική επιχείρηση(beach bar) της Ρόδου,έτσι παίρνει την απόφαση να μετακομίσει στο νησί για την καλοκαιρινή περίοδο. Η αγάπη του όμως για το νησί τον κράτησε μέχρι και σήμερα. Από τότε έχει εργαστεί ως Bartender ,Head Bartender,Bar Manager σε πάρα πολλά bars του νησιού.Κάποια από αυτά είναι το θρυλικό Mini Bar,το Sissitio Fine Art & Taste Culture,το Dali Extraordinary Art Bistro και το Cavo Tango Cocktail Bar. Σήμερα θα τον βρείτε πίσω από την μπάρα του The Union Bar.
Είναι μέλος της Ε.Μ.Ε.(Ένωσης Μπάρμεν Ελλάδος)

Είναι απόφοιτους του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθήνας στο “Bar Management”.Έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια από Έλληνες και ξένους καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου, που αφορούν τα αποστάγματα, τη μπύρα, το κρασί καθώς και τεχνικές ανάμιξης.

Το 2018 δημιούργησε την DecentBar,μια πρότυπη εταιρία Bar Catering,Bar Consulting,Bartenders Training.Από τότε έχει αναλάβει αρκετά projects που αφορούν, στην λειτουργία ενός bar σε διάφορες εκδηλώσεις όπως(γάμοι, βαφτίσεις, εταιρικά πάρτυ,private parties,bachelor parties),στην δημιουργία μενού για ξενοδοχεία,bars,cocktail bars,bar restaurants,beach bars, όπως επίσης και στην εκπαίδευση του προσωπικού των επιχειρήσεων.